0%

cedX

Center For Education and Development X

We are sorry but it looks like your Browser doesn't support our website Features. In order to get the full experience please download a new version of your favourite browser.

Hapsira Jonë

Hapsira Jonë

Njihuni me hapsirën tonë.
Working Space – Ambient i rehatshëm dhe i pajisur me gjitha asetet e nevojshme në dispozicionin tuaj.

Sallat C dhe E ofrojnë mjedise moderne dhe kreative.
Salla këto të pajisura me Llaptop, Kompjuter, Tv, Projektor, dhe pajisje tjera te nevojshme teknologjike.

Zyra e takimeve D dhe Këndi i kuzhines X poashtu përbëjnë një vend të rëndësishëm dhe relaksues në qendrën tonë.