0%

cedX

Center For Education and Development X

We are sorry but it looks like your Browser doesn't support our website Features. In order to get the full experience please download a new version of your favourite browser.

Trajnimet

Zhvillimi në Web – Moduli i Parë

Përmbledhje Moduli i parë i trajnimit “Zhvillmi në Web” përfshinë gjuhët programuese më të përdorura në web të cilat nevojiten për programimin e front end të çdo faqe moderne. Nga ky trajnim praktik synohet qe çdo participant të ketë aftësitë e duhura në front end që i kerkon tregu i punës. Deri në fund të […]

Read more Read more

Elektronikë

Përmbledhje Gjatë kursit të elektronikës nxënësit do të mësojn për konceptet themelore të elektronikës dhe sistemeve të integruara. Konceptet themelore do të mësohen duke realizuar skema të ndryshme elektronike dhe programinin e microcontrollereve. Në fund të trajnimit nxënësit do të jenë në gjendje të dizajnojn një skemë elektronike, të realizojn një pllak elektronike edhe të […]

Read more Read more

Robotika

Përmbledhje Robotika për fëmijë përdor argëtimin për të nxjerrë aftësitë krijuese të fëmijeve tuaj. Në çdo orë-klase të Robotikes, fëmija juaj do të mësojë se si të ndërtojë dhe programojë një robot të ri duke lënë kreativitetin dhe imagjinatën e tyre të lirshme. Kur robotët marrin formë, ata zbulojnë se si të aplikojnë konceptet e […]

Read more Read more

Programimi në Java

Përmbledhje Arkitektura unike e Java-s u mundëson programerëve të zhvillojnë një aplikacion të vetëm që mund të përdoret në platforma të shumëfishta në mënyrë të besueshme dhe të përsosur. Në këtë trajnim praktik, studentët fitojnë njohuri të gjërë në Java dhe veçoritë e tij të orientuara në objekte. Studentët mësojnë të përdorin gjuhën programuese Java […]

Read more Read more