Workshop: WordPress për fillestar

Përfundoj me sukses workshop-i i parë i realizuar nga cedX me temen : ” WordPress për fillestar “.

Në këtë workshop të pranishmit patën mundësinë të mësojnë më shumë se si të ndërtojnë web faqe të ndryshme, funksionale dhe të përshtatshme për çdo browser, si funksionojn ato dhe se si t’i publikojn online.

Duke e parë interesimin e lartë të pjesëmarrësve dhe nevojën për organizime të tilla në qytetin tonë cedX do të vazhdoj të sjellë tek ju pikërisht atë që ju duhet.previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider