0%

cedX

Center For Education and Development X

We are sorry but it looks like your Browser doesn't support our website Features. In order to get the full experience please download a new version of your favourite browser.

Dizajn Grafik

Dizajn Grafik

Adobe illustrator
Adobe illustrator është program i paketës Adobe, i sostikuar për të zhvilluar gjitheçka që
është vizuele, perfshirë logot, identetitet vizuele, maica, ilustrime, etj.

Gjatë kursit në cedX do të mësojm si ta perdorim Adobe Illustrator; interface-in e tij, praktikat
esenciale, si dhe në fund do ta kemi një test përfundimtar në lidhje me të.

Principet
Principet në dizajn janë jetike. Do të mësojm për procesin e krijimit të projekteve të ndryshme, kontrastin e ngjyrave, kontrastin e elementeve, vendosjen e elementeve në punim, psikologjin e ngjyrave, tipogran, etj.

Krijimi i një identiteti nga fillimi në mbarim
Identiteti vizuel është fytyra e një kompanie, sepse paraqet vlerat e kompanisë, shërbimet, idetë,
si dhe përsonalitetin. Identiteti i një kompanie në esencë është paraqitja vizuele e një biznesi, ku në të perfshihet logo, elemntet e saja si dhe shtrirja e atyre elementeve pergjatë mediumeve të ndryshme .
Trajnimi i programit per Brand & Identity do ti pergatise të rinjët për të realizuar të gjitha elementet e nevojshme për nje brand vizuel te suksesshem, duke perfshi ngjyrat, tipograa, balanca, takimet me klient etj.
Trajnimi do të ndihmoj që të shikohet përtej dizajnimit të logos, dhe të shtohet një kuptim fundamental i shumë koncepteve themelore të dizajnit, do të aplikohen konceptet e mësuara me lartë, po ashtu do të studiojm brendet e kolosëve te dizajnit botëror.
Në fund, do të paijsemi me një portofolio me të cilen do të kemi mundësi të punësohemi në tregun shqipëtar, si dhe botëror.

Niveli i aftësive: Niveli llestar
Mosha: 15+
Kohëzgjatja: 48 orë
Çmimi: 150 EUR
Ligjërues: Flamur Krasniqi

Apliko Tani

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *