PËRSE
NE
?

cedX është një ekip ekspertësh të dedikuar për të ndihmuar të rinjtë në formimin, zhvillimin dhe posedimin e aftësive teknologjike. Ne përqëndrohemi në ofrimin e trajnimeve tejet kreative ,për të arritur rezultate të mëdha. Afro një vit me parë,ne ishim të mahnitur nga ideja që mund të krijonim diçka të re dhe frymëzuese në qytetin tonë. Qendra jonë ofron trajnime në drejtime të ndryshme si : Dizajn, Elektronikë, Programim dhe Robotikë. Përveç kësaj, ne kemi hapsirën tonë punuese(workplace), e cila mund të përdoret nga vet trajnuesit apo nga njerëz të tjerë të interesuar.

PUBLIKIMET

Workshop: WordPress për fillestar

Përfundoj me sukses workshop-i i parë i realizuar nga cedX me temen : ” WordPress […]